VAC: GroupM zoekt Affiliate Campaign Consultant

21 februari 2008, 06:39

GroupM is de overkoepelende organisatie van mediabureaus MindShare, MediaCom, Mediaedge:cia, MediaBasics en Reddion. Deze full-service bureaus verzorgen het hele mediatraject: van strategie tot inkoop. Met een team van specialisten worden adverteerders geadviseerd bij de mediumkeuze en media-inzet. Voor de afdeling Outrider zijn we op zoek naar een Affiliate Campaign Consultant.

De Affiliate Campaign Consultant is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van affiliate campagnes voor de adverteerders van GroupM. Overige taken en verantwoordelijkheden:

• Opzetten, uitvoeren en begeleiden van Affiliate marketing campagnes.

• Affiliate leveranciers selecteren en samenwerkingsverbanden opzetten voor nieuwe affiliate doelstellingen van adverteerders.

• Streven naar verbetering van de commerciële doelstellingen van GroupM adverteerders.

• Nieuwe Affiliate ontwikkelingen vertalen naar diensten voor de mediabureau’s.

• Identificeren van behoeften in de markt.

• Affiliate marketing expertise en opportunities overdragen naar de bureau’s over de verschillende online mogelijkheden.

• Volgen van Affiliate marketing ontwikkelingen in de markt voor adverteerders en binnen GroupM nationaal als internationaal.

• Projecten opzetten met GroupM teamleden ter ontwikkeling van kennis.

• Nieuwe diensten en mogelijkheden vertalen naar behoeften en kansen voor de mediabureau’s.

Onze ideale kandidaat heeft een afgeronde HBO studie en ongeveer 2 jaar relevante werkervaring bij voorkeur bij een Affiliate bureau. We zoeken een commercieel gedreven persoon die zowel zelfstandig als in teamverband kan fungeren.

GroupM biedt een uitdagende job met veel vrijheden en voldoende uitdaging in een boeiende, internationale leeromgeving. GroupM biedt tevens kansen voor je verdere professionele ontwikkeling. De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn concurrerend.

Herken je jezelf in dit profiel en wil je deze uitdaging aan, stuur of mail je schriftelijke sollicitatiebrief voor 14 maart a.s. met curriculum vitae naar:

GroupM B.V.

Afd. Human Resources

t.a.v. Maureen Sital

Karperstraat 8

1075 KZ AMSTERDAM

Email: {encode=”maureen.sital@groupm.com” title=”maureen.sital@groupm.com”}

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Maureen Sital – HR Manager- (020-5757573).

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!