• Mobile
    wordt gesponsord door

Viral Friday: John.he.is

Viral Friday: John.he.is
Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Tips en ideeën kun je sturen naar viralfriday@marketingfacts.nl.

De nummer 1 positie in de Viral Friday Top 10 van deze week is voor John.he.is. Na het daverende succes van het nummer Yes We Can van rapper Will.i.am en producer Jesse Dylan hebben een aantal muzikanten en acteurs uit Los Angeles een parodie opgenomen, die de draak steekt met Republikein John McCain. Op plek 2, PostSecret met A Valentine Video. Gisteren werd op diverse plekken over de wereld Valentijnsdag gevierd. Ter gelegenheid van deze dag vol liefde, maakte PostSecret een overzicht van enkele anonieme Valentijnsbriefkaarten. Somertijd maakt met Joran van der Sloot, ik heb een boot! de top 3 deze week compleet. Vorige week scoorden LuckyTV, Rooyackers, Kamps & Kamps en Edwin Evers met 'Boten Daury' diverse Joran hits. Ook afgelopen week circuleerden diverse Joran grappen op het net, waaronder deze succesvolle viral van dj Sven en Juri Verstappen.

Benieuwd naar de complete top 10 van deze week? Kijk dan snel verder! Uiteraard zijn we zeer benieuwd naar jullie reacties.

Meer


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.