18 online marketing artikelen op blogkermis: Thema “2008”

11 februari 2008, 14:49

{title}Vanochtend is de 7e Online Marketing Blogkermis live gegaan. Daar staan 18 artikelen van 18 verschillende Nederlandse weblogs, die als gemeenschappelijk thema “2008” hebben. De onvermijdelijke trendbroertjes mobile, social en local komen natuurlijk ruim aan bod. Maar ook onderwerpen als direct marketing, zoekmachine marketing en usability worden onder de 2008-loupe gelegd. Verder ook specifieke vooruitzichten op het gebied van travel en e-commerce van gespecialiseerde webloggers.

En als bonus voor het eerst ook deelnemers aan de kermis die podcasten of een speciale presentatie hebben gemaakt, dus er is voor ieder wat wils…

Dit jaar zullen er nog 4 online marketing blogkermissen worden gehouden op verschillende weblogs. Dus voor alle Marcom top 100 (en beyond) bloggers: doe er je voordeel mee! De volgende kermis is op 7 april en zal in ieder geval op Usarchy (mijn weblog) aangekondigd worden. Deelnemers kunnen altijd rekenen op een hoop nieuwe bezoekers, dus als je een goed artikel instuurt krijg je een fijne boost in bezoekers. Hier vind je meer uitleg over het begrip blogkermis.

Feedback op de kermis, zowel inoudelijk als organisatorisch, is zeer welkom. Wat vinden jullie van (het niveau van) de artikelen, en wat zijn je favorieten?

Ruben Timmerman
Directeur bij Eduhub BV

Ruben Timmerman is zelfstandig adviseur, trainer en spreker op het gebied van usability en online marketing. Hij heeft ruim 5 jaar ervaring in projecten voor o.a. Hyves, Thomas Cook, Campina, FNV, NS, Talpa, Het Rode Kruis en VNU Media. Ruben schrijft over zijn passie op zijn usability weblog Usarchy.com en daarnaast op o.a. Marketingfacts en Frankwatching. Hij is aan LECTRIC en de Hogeschool Utrecht verbonden als usability docent. Momenteel werkt hij hard aan zijn volgende startup Eduhub, een vergelijkingssite voor trainingen en opleidingen op o.a. marketing en internet gebied.

Categorie
Tags

2 Reacties

  Justecommerce

  Ruben, top geregeld! Er zitten erg goede stukken bij.


  11 februari 2008 om 21:42
  media

  Complimenten Ruben, opnieuw een mooie verzameling publicaties. Zal er dit weekend eens induiken; heb er een paar gebookmarked.

  Ik moet toch eens meer tijd vrij maken voor dit soort initiatieven.


  12 februari 2008 om 05:15

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!