• Mobile
    wordt gesponsord door

Viral Friday: Yes We Can

Viral Friday: Yes We Can
Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Tips en ideeën kun je sturen naar viralfriday@marketingfacts.nl.

De nummer 1 positie in de Viral Friday Top 10 van deze week is voor Black Eyed Peas-zanger Will.i.am met Yes We Can. De rapper Will.i.am raakte geïnspireerd door Barack Obama toen hij op televisie zijn "New Hampshire Speech" bekeek en nam met diverse sterren het nummer "Yes We Can" op. De muziekvideo is een een ongekend viraal succes. Op plek 2, Sarah Silverman met I'm F*cking Matt Damon. Comédienne Sarah Silverman heeft ter gelegenheid van het vijf jarig jubileum van haar vriend en talkshowhost Jimmy Kimmel een hilarische muzikale bekentenis opgenomen met Matt Damon. Barely Political maakt met Super Obama Girl! de top 3 deze week compleet. Look! It's a bird! It's a plane! It's … Super Obama Girl?! In het nieuwste filmpje, uitgebracht net voor Super Tuesday, gaat Amber Lee Ettinger aka Obama Girl de strijd aan als superheld voor haar Barack.

Benieuwd naar de complete top 10 van deze week? Kijk dan snel verder! Uiteraard zijn we zeer benieuwd naar jullie reacties.

Meer


DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.