• Mobile
    wordt gesponsord door

Viral Friday: MRirian

Viral Friday: MRirian
Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Tips en ideeën kun je sturen naar viralfriday@marketingfacts.nl.

De nummer 1 positie in de Viral Friday Top 10 van deze week is voor MRirian. De YouTube sensatie van dit moment is de 21 jarige MRirian uit Japan. Haar talent? Lief staren en glimlachen in de webcam. Haar meest recente video werd 1,2 miljoen keer bekeken afgelopen week. Op plek 2, Hillary Boy met I Got a Crush on Hillary. Na Obama Girl, Giuliani Girl en Ron Paul Girl is er nu Hillary Boy! "I Got a Crush on Hillary" is Hillary Boy's antwoord op de video's van Obama Girl. Naive New Beaters: Live Good maakt de top 3 deze week compleet. De band Naive New Beaters uit Frankrijk timmert aardig aan de weg met het nummer Live Good. Dankzij de opvallende clip met spiegels krijgt het nummer op diverse blogs en videosites de nodige aandacht.

Benieuwd naar de complete top 10 van deze week? Kijk dan snel verder! Uiteraard zijn we zeer benieuwd naar jullie reacties.

Meer


DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

  • Over MRirian: op een forum van Amerikaanse Japanners las ik dat dit meisje in ieder geval geen Japanse is. Het Japans dat ze in sommige video's brabbelt, zou uit een soort "Wat & Hoe in het Japans" boekje komen. Ze wordt dan ook een "Wapanese" genoemd, een wannabe Japanse.

    Amerikaanse media en blogs gissen wie of wat MRirian echt is, waarbij hier en daar gespeculeerd wordt over een Lonelygirl15-achtige hoax.

    geplaatst op
  • Ik studeer zelf chemie en ga binnenkort beginnen met de master biochemie. Daarbij moest ik erg veel lachen om "Scientists for Better PCR". De procedure die ze zingen heb ik al een redelijk aantal keren gedaan en kwam hierbij wel erg herkenbaar naar voren :)

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.