VAC: Tribal Internet Marketing zoekt Manager Sales & Account Management

24 januari 2008, 06:11

Werken bij Tribal Internet Marketing staat voor werken bij een dynamisch full service internetbedrijf in ‘s-Hertogenbosch. Binnen een enthousiast team van ongeveer 40 vaste medewerkers werk je aan succesvolle Internet Marketing projecten. Tribal staat voor betrouwbaarheid, innovatie en klantgerichtheid. Deze drie pijlers zijn kenmerkend voor ons bedrijf en voor de mensen die bij Tribal werken.

Tribal Internet Marketing staat voor optimale zichtbaarheid op het internet op basis van maatwerk. Met vestigingen in Nederland, Duitsland en China zijn we hét full service internetmarketing bureau van Nederland. We zorgen ervoor dat onze opdrachtgevers optimaal vindbaar worden én blijven in Google, Yahoo en MSN. Met onze jarenlange ervaring en expertise bedienen we een breed scala aan nationale en internationale gerenommeerde organisaties zoals Océ, FBTO, Philips, Wehkamp en CheapTickets. We zoeken voor onze klanten steeds de beste en de nieuwste mogelijkheden om internet marketing optimaal te benutten. Door de groei van onze organisatie, zijn we op zoek naar een manager Sales & Account Management.

Wat?

Als manager van de afdeling Sales & Account Management vertaal je het beleid in concrete commerciële plannen en targets voor de teams en de individuele professionals. Je stuurt een groeiend team van professionals aan; (key) account managers, sales managers en sales assistenten. Je rapporteert direct aan de algemeen directeur en maakt onderdeel uit van het management team.

Tot je taken behoren:

– Verantwoordelijk voor het realiseren van de commerciële plannen en targets.

– Verantwoordelijk voor goede en zorgvuldige toepassing van het HR-beleid en –instrumenten.

– Werving & selectie van nieuwe medewerkers en vervolgens introductie & opleidingsplannen.

– De dagelijkse leiding aan het team. Je begeleidt medewerkers, laat ze beter functioneren, geeft doelstellingen mee en beoordeelt medewerkers daarop.

– Optimaliseren van de bedrijfsprocessen en kwaliteit van dienstverlening.

– Informatie, communicatie en (werk)overleg binnen het team.

– In overleg met de manager HR & Marketing invulling geven aan relatiemarketing activiteiten.

– Ondersteuning bieden bij sales en relatiebeheer richting (key) accounts.

– Optreden als vertegenwoordiger van Tribal Internet Marketing: netwerken, presentaties.

– Op basis van kansen in de markt mede invulling geven aan het diensten- en productassortiment.

Jij!

Jij bent van nature ondernemend en commercieel. Je werkt resultaatgericht en weet medewerkers te inspireren, motiveren en vanuit je ervaring en achtergrond op een nog hoger niveau te krijgen. Je bent positief kritisch en weet de juiste vragen te stellen. Je hebt oog voor kwaliteit, zoekt naar verbetermogelijkheden en weet die ook succesvol door te voeren.

Je beschikt over:

– afgeronde hbo of academische opleiding, bij voorkeur bedrijfskunde of commercie

– aanvullende managementtrainingen

– minimaal drie jaar leidinggevende en organisatorische ervaring in een vergelijkbare organisatie

– kennis van internet marketing (geldt als een pré)

– hands-on mentaliteit

– inlevingsvermogen

– aantoonbare commerciële ervaring

Ons aanbod

Onze arbeidsvoorwaarden zijn prima. Denk daarbij aan een marktconform salaris, prestatiegerelateerde bonus, opleidingsmogelijkheden, lease-auto, laptop, collectieve ziektekostenverzekering en pensioenregeling. Tribal Internet Marketing is een jong bedrijf zowel qua geschiedenis als medewerkers (tussen 20 en 35 jaar) die er werken. De cultuur is informeel, persoonlijk, professioneel, gericht op kennis, ontwikkeling en prestaties. De markt waarin we opereren is constant in beweging en biedt steeds nieuwe uitdagingen. We groeien snel, zowel in Nederland als daarbuiten. Standplaats is ’s-Hertogenbosch. Het betreft een full-time dienstverband (40 uur).

Hoe?

Groei jij met Tribal mee? Streef jij ook naar gemotiveerde medewerkers, tevreden klanten en mooie financiële prestaties? Stuur je CV en motivatie dan per e-mail naar {encode=”sollicitatie@tribal.nl” title=”sollicitatie@tribal.nl”} o.v.v. Vacature Manager Sales & Account Management. Meer informatie over deze functie en sollicitatieprocedure is te krijgen bij Mark van Werven, algemeen directeur en Floor Bink, HR Officer. Een assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Tribal Internet Marketing BV

Larenweg 24

5234 KA ‘s-Hertogenbosch

T: 073 6124752

F: 073 6124756

I: www.tribal-im.com

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!