Britse TMN Group neemt TAPPS over

Britse TMN Group neemt TAPPS over

De Britse TMN Group heeft 100% van de aandelen overgenomen in e-mailmarketing bureau TAPPS.

De overname moet de verdere groei van TMN op de Europese markt ondersteunen. Het aan de London Stock Exchange genoteerde TMN Group plc is één van de grootste online direct marketing organisaties in het Verenigd Koninkrijk en houdt zich onder meer bezig met e-mail marketing, online interactive advertising en online market research. Het is voor TMN Group de eerste overname op het Europese vasteland. TMN Group wil via TAPPS nieuwe markten bereiken voor onder meer de website plum-offers.com, waarmee leads worden gegenereerd en voor het distributieplatform Envoy. De al bestaande synergie tussen TAPPS en TMN Media, de e-mailmarketing divisie van TMN Group, zal verder worden uitgebouwd. Tevens zal de onderzoeksdivisie van TMN Group, iD Factor, een prominente rol gaan spelen in de samenwerking met TAPPS.

Govert en Annemiek, gefeliciteerd met de verkoop en ik zie jullie morgen bij de nieuwjaarsborrel!


Geplaatst in

DelenEr zijn 7 reacties op dit artikel

 • Gefeliciteerd! Mooie overname lijkt me.
  Zijn er nog cijfers bekend gemaakt?

  Plum-offers --> "get rewarded" --> zouden spaarprogramma's in 2008 dan echt mainstream gaan worden? Je ziet dat partijen als Euroclix, MoneyMiljonair (en wijzelf ;-)) maar ook een KingoLotto, die een iets ander model heeft, enorme kracht hebben m.b.t. lead-generation.

  geplaatst op
 • Lees net bij Twinkle dat het zou gaan om 10,7 miljoen euro. Vriendjes worden Govert? ;-)

  geplaatst op
 • Tapps is een fijne club om mee samen te werken.. Nu maar hopen dat er in de werkwijze niet veel zal veranderen. In ieder geval gefeliciteerd met de overname!

  geplaatst op
 • @Stijn en Marco: Het is maximaal 10,75 miljoen euro, aldus TMN. Nu 7,75 miljoen euro (5,25 miljoen cash/ 2,5 miljoen in aandelen) en afhankelijk van de prestaties komt daar nog maximaal 3 miljoen euro bij (in cash en aandelen).

  geplaatst op
 • TAPPS staat al weer in de etalage. TMN voert overnamegesprekken voor het hele bedrijf, meldt Emerce. Het Engelse marketingbureau Tangent Communications heeft onlangs een bod op TMN Group uitgebracht. Dat bod was te laag en de interesse van Tangent ging over. Nu meldt TMN dat er nog steeds gesprekken worden gevoerd om de gehele groep, inclusief de Nederlandse activiteiten van Tapps over te nemen. Met welke partijen dat gebeurt, is niet bekend.

  geplaatst op
 • Tapps is over en uit. De tent is per vandaag dicht.

  geplaatst op
 • weet je meer?

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.