Britse TMN Group neemt TAPPS over

7 januari 2008, 08:55

De Britse TMN Group heeft 100% van de aandelen overgenomen in e-mailmarketing bureau TAPPS.

De overname moet de verdere groei van TMN op de Europese markt ondersteunen. Het aan de London Stock Exchange genoteerde TMN Group plc is één van de grootste online direct marketing organisaties in het Verenigd Koninkrijk en houdt zich onder meer bezig met e-mail marketing, online interactive advertising en online market research. Het is voor TMN Group de eerste overname op het Europese vasteland. TMN Group wil via TAPPS nieuwe markten bereiken voor onder meer de website plum-offers.com, waarmee leads worden gegenereerd en voor het distributieplatform Envoy. De al bestaande synergie tussen TAPPS en TMN Media, de e-mailmarketing divisie van TMN Group, zal verder worden uitgebouwd. Tevens zal de onderzoeksdivisie van TMN Group, iD Factor, een prominente rol gaan spelen in de samenwerking met TAPPS.

Govert en Annemiek, gefeliciteerd met de verkoop en ik zie jullie morgen bij de nieuwjaarsborrel!

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

5 Reacties

  Stijn Kruijssen

  Gefeliciteerd! Mooie overname lijkt me.

  Zijn er nog cijfers bekend gemaakt?

  Plum-offers –> “get rewarded” –> zouden spaarprogramma’s in 2008 dan echt mainstream gaan worden? Je ziet dat partijen als Euroclix, MoneyMiljonair (en wijzelf ;-)) maar ook een KingoLotto, die een iets ander model heeft, enorme kracht hebben m.b.t. lead-generation.


  7 januari 2008 om 13:37
  Wouter

  Tapps is een fijne club om mee samen te werken.. Nu maar hopen dat er in de werkwijze niet veel zal veranderen. In ieder geval gefeliciteerd met de overname!


  7 januari 2008 om 15:44
  Jasper Houtman

  @Stijn en Marco: Het is maximaal 10,75 miljoen euro, aldus TMN. Nu 7,75 miljoen euro (5,25 miljoen cash/ 2,5 miljoen in aandelen) en afhankelijk van de prestaties komt daar nog maximaal 3 miljoen euro bij (in cash en aandelen).


  7 januari 2008 om 16:35
  Steven

  Tapps is over en uit. De tent is per vandaag dicht.


  1 mei 2012 om 11:50
  anoniem

  weet je meer?


  1 mei 2012 om 14:03

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!