• Mobile
    wordt gesponsord door

Viral Friday: Sure Lock A True Poo Story

Viral Friday: Sure Lock A True Poo Story

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Tips en ideeën kun je sturen naar viralfriday@marketingfacts.nl.

De nummer 1 positie in de Viral Friday Top 10 van deze week is voor Adbakery met Sure Lock: A True Poo Story. Heb je een geweldig idee voor een commercial? Dan kan je deze kwijt op de ideeën shop Adbakery.com. Zo plaatste Adrian Parks op 26 september de video “Sure Lock: A True Poo Story” op Adbakery. Dat het meer dan 4,4 miljoen keer bekeken zou worden op YouTube en Break had hij van te voren niet kunnen bedenken! Op plek 2, de scène Is Europe A Country? uit de Amerikaanse televisiequiz “Are You Smarter Than A 5th Grader?”. American Idol finaliste Kellie Pickler krijgt de volgende geografie vraag voor haar kiezen: Budapest is the capital of what European country? De zangeres moet het antwoord schuldig blijven en schakelt de hulp van scholier Nathan in. Human Super Soaker maakt de top 3 deze week compleet. Een filmpje van een Afrikaanse man, die 1,5 liter water in een lege fles kan spuwen veroorzaakt heel wat discussies op internet, is het echt of fake?

Benieuwd naar de complete top 10 van deze week? Kijk dan snel verder! Uiteraard zijn we zeer benieuwd naar jullie reacties. Veel plezier.

Meer


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.