VAC: NRC.next zoekt Marketeer Lezersmarkt

26 november 2007, 12:55

NRC.next is hét nieuwsmedium dat voorziet in de informatiebehoefte van de jongere hoogopgeleide nieuwsconsument. NRC.next groeit snel en wil zijn crossmediale positie verder uitbouwen. Daarom is nrc.next op zoek naar een Marketeer Lezersmarkt (Standplaats Rotterdam).

Functieomschrijving

Als Marketeer Lezersmarkt ben je primair verantwoordelijk voor het verstevigen en uitbouwen van de positie van nrc.next op de lezersmarkt, met name op de studenten- en young professionals markt.

Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden zijn:

• bijdrage leveren aan oplage- en omzetgroei nrc.next;

• vergroten van de merk- en propositiebekendheid van het merk nrc.next en realiseren van merkconfrontatie bij deze deelmarkten;

• opstellen en uitvoeren van het deelmarktjaarplan inclusief het nrc.next PR- en Sponsoring beleid;

• bedenken, voorstellen en uitvoeren van wervingsacties in samenwerking met businesspartners (online en offline);

• afsluiten en follow-up van contracten met betrokken externe partijen (zoals mediapartnerships, barterdeals, sponsorships, etc.).

De competenties

De Marketeer Lezersmarkt is een uitdagende functie voor een marketingprofessional met sales talent. Je hebt een afgeronde HBO of academische opleiding en 2-3 jaar werkervaring in een marketingfunctie in een business to consumer omgeving. Je bent een creatieve, initiatiefrijke, ondernemende en energieke persoonlijkheid met uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden. Je bent resultaatgericht, hebt een gestructureerde manier van werken en je kunt goed plannen en organiseren. Je kunt uitstekend zelfstandig opereren maar bent ook een collegiale teamplayer. Je kunt je 100% identificeren met het merk nrc.next om deze functie als ‘nrc.next ambassadeur‘ overtuigend en enthousiast te kunnen vertegenwoordigen.

De arbeidsvoorwaarden

Salariëring afhankelijk van leeftijd en ervaring. PCM Uitgevers biedt een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer weten?

Neem dan contact op met Charles Lansu, telefoon tijdens kantooruren 06-295 50 977, e-mail {encode=”c.lansu@nrc.nl” title=”c.lansu@nrc.nl”}.

Stuur vóór 12 december 2007 je schriftelijke sollicitatie met curriculum vitae naar de afdeling CPA, liefst per e-mail: solliciteren@pcmuitgevers.nl (vermeld het vacaturenummer VS 07.12 in de onderwerpregel). Via de gewone post kan natuurlijk ook: PCM Uitgevers, Afd. CPA t.a.v. Lydia Broekhoff, Postbus 2104, 1000 CC Amsterdam (vermeld het vacaturenummer VS 07.12).

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!