ADV: ‘Onder de knop 2007’

1 november 2007, 07:00

Onder de knop 2007We gaan tegenwoordig massaal ‘naar de knoppen’. Er is content op steeds meer schermen en steeds vaker onder de digitale knop. Of het nu via de afstandsbediening, de mobiele telefoon, via narrowcast of thuis op de computer gaat, we willen en krijgen steeds meer screen shots voorgeschoteld en de strijd om bereik of eyeballs is anno 2007 in alle hevigheid losgebarsten.

Het tweedaagse congres ‘Onder de knop 2007’, voorheen ‘TV & Internet’ geheten, maakt op 13 en 14 november aanstaande in Spant! Bussum de balans op en kijkt natuurlijk ook vooruit. Onder het motto ‘Mobiel: the next big thing?!’ wordt op 13 november eerst de telefoniemarkt onder de loep genomen. Een dag later belichten tal van nieuwe en klassieke mediaspelers de felle strijd om de spreekwoordelijke eyeballs.

Wie of wat is hot, waar ligt de grens tussen hype en realiteit en hoe zit het met de businessmodellen achter al deze meeslepende initiatieven? Er zijn pakkende presentaties, indringende paneldiscussies, inspirerende cases en leerzame demonstraties.

In twee dagen tijd bent u weer helemaal bijgepraat over de laatste ontwikkelingen en trends op het terrein van (mobiele) telefonie, televisie, internet en crossmediale toepassingen. Inschrijven kan hier.

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!