Nederlandse genomineerden voor internationale blog-awards bekend

Nederlandse genomineerden voor internationale blog-awards bekend

Nederlandse genomineerden voor internationale blog-awards bekendRadio Nederland Wereldomroep heeft eerder deze week de Nederlandse genomineerden voor ‘The Best of Blog Awards’ (The BOBs) bekendgemaakt. De genomineerden zijn: onzemaninteheran.nl, marketingfacts.nl, volkskrantblog.nl, sargasso.nl, merelroze.com, frankwatching.com, dagelinks.nl, hoeiboei.web-log.nl, appelogen.be en weblog.fok.nl.

De Nederlandse genomineerden in andere categorieën zijn: volkskrantblog.nl voor Beste Weblog (wereldwijd), geenstijl.nl voor de Blogwurst Award (meest merkwaardige, verrassende of vernieuwende blog) en wijblijvenhier.nl voor de Reporters zonder Grenzen Award (voor weblogs die zich op bijzondere wijze inzetten voor vrijheid van meningsuiting). Geenstijl heeft middels het bericht ‘Steck die BlogWurst maar in je Arsch’ al aangegeven dat het niet zit te wachten op deze prijs.

Wereldwijd hebben meer dan 7.000 weblogs zich voor The BOBs aangemeld. In Nederland schreven 147 blogs zich voor de competitie in volgens het persbericht. Opmerkelijk want net als Frankwatching heeft ook Marketingfacts (ook vorig jaar genomineerd) zich niet aangemeld voor deze verkiezing!?

Het publiek en de internationale jury bepalen uiteindelijk de winnaars. Stemmen kan tot 15 november. Op die dag worden The BOBs tijdens een ceremonie in Berlijn uitgereikt.


Geplaatst in

DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

 • Dan was het wellicht een enthousiaste lezer? :S

  geplaatst op
 • Dat zou natuurlijk ook nog kunnen; in dat geval hoor ik graag wie marketingfacts heeft aangemeld!

  geplaatst op
 • Krijg net mailtje van Frank Janssen binnen (vreemd dat de genomineerden nog niets van BOB zelf hebben gehoord overigens!?):

  (...) Radio Nederland Wereldomroep heeft vandaag de winnaars van 'The Best of Blog Awards' bekendgemaakt. In de categorie 'Beste Nederlandse weblog' is Frankwatching door de internationale jury aangewezen als winnaar. De publieksprijs gaat naar Volkskrantblog.nl. (...)

  Frank nogmaals gefeliciteerd, absoluut klasse!

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.