• Mobile
    wordt gesponsord door

Viral Friday: Get The F*ck Out of My Office

Viral Friday: Get The F*ck Out of My Office
Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Tips en ideeën kun je sturen naar viralfriday@marketingfacts.nl.

De nummer 1 positie in de Viral Friday Top 10 van deze week is voor Rikets Røst met Get The F*ck Out of My Office. Gemeenteraadslid James Oddo uit New York is door het Noorse televisieprogramma Rikets Røst flink in verlegenheid gebracht. De verslaggeefster Pia Haraldsen stelde enkele komische vragen, waarop James Oddo in woede uitbarstte en de nodige scheldwoorden gebruikte. Op plek 2, A Vision of Students Today van Michael Wesch. Eerder deze week besteedde Marco al aandacht aan het filmpje op Upstream. De video begint met een uitspraak van Marshall McLuhan uit 1967, vervolgens volgt een samenvatting van de meest belangrijke karakteristieken van de hedendaagse student. De viral A Few Good Creative Men maakt de top 3 deze week compleet. Vorige week vrijdag was de prachtige spoof al voorbij gekomen op Marketingfacts. In een week tijd kwamen daar zo'n 100.000 views bij.

Benieuwd naar de complete top 10 van deze week? Kijk dan snel verder! Uiteraard zijn we zeer benieuwd naar jullie reacties. Veel plezier.

Meer


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.