VAC: KPN zoekt managers die ondernemers helpen ondernemen

9 oktober 2007, 13:58

KPN zoekt managers die ondernemers helpen ondernemenKPN verandert. Van marktleidend telecombedrijf zijn ze uitgegroeid tot veelzijdige multimediaonderneming voor consumenten en ICT dienstverlener voor de zakelijke markt. Er gebeurt veel en het gaat razendsnel. Ze opereren letterlijk aan de frontlinie van onze markten. Voor vaste en mobiele telefonie, maar ook voor breedbandverbindingen, televisie, internet en een brede reeks andere diensten. Dat betekent dat ze nogal wat vragen van de mensen die bij ze werken. Ze zijn niet op zoek naar de gemiddelde professional. Ze zoeken mensen die tussen de mensen staan, een scherp oog hebben voor wat er speelt en kan. Want dat is de grote uitdaging van de komende jaren: hoe kan KPN al die technische ontwikkelingen zo inzetten dat de klant erdoor ‘aangesloten’ is en blijft.

Ondernemers krijgen steeds meer middelen om te communiceren, waardoor de communicatie steeds complexer wordt. KPN Zakelijke Markt denkt daarom met bedrijven mee en biedt uitkomst. Zo ontwikkelt de afdeling ICT Services oplossingen in het kader van ‘Software as a service’. Ook is de afdeling Infrastructure Services actief op dit gebied, met oplossingen voor Mobile, data en Voice. Momenteel zijn beide afdelingen op zoek naar nieuwe mensen.

Commercieel Productmanager

Je werkt als een ondernemer aan de opbouw en de instandhouding van een concurrerend productenportfolio. Daarbij hanteer je benchmarks en productevaluaties en probeer je onder alle omstandigheden te voldoen aan de afzet- en omzetdoelstellingen. Concreet werk je aan het productmarketingplan, waarin je aandacht besteedt aan vernieuwing en forecasts op het gebied van kwantiteit en kwaliteit.

Productketenmanager

Als eindverantwoordelijke in de keten zorg je dat het aanbod meer winst en klanttevredenheid oplevert. Dit brengt met zich mee dat je problemen analyseert en verbeteringen doorvoert, maar ook dat je – waar mogelijk – een kostenverlaging realiseert. Om dit te bereiken kom je continue met voorstellen en verbeteringen.

Innovatiemanager

Je vergroot en waarborgt het innovatievermogen van de organisatie. Daardoor kunnen we meer omzet genereren en kosten besparen. Logischerwijs weet je precies wat de markt ‘doet’. Je weet wat er bij leveranciers speelt en wat zij in de nabije toekomst in de markt gaan zetten. Je bent het brein achter de ontwikkeling van nieuwe en innovatieve diensten en zorgt ervoor dat deze met een korte time tot market worden geïntroduceerd.

Welke functie je ook ambieert, je moet in het bezit zijn van een woof hbo werk- en denkniveau bedrijfseconomie of marketing. Een

analytische geest is een vereiste, net als teamgerichtheid. Tot slot verwachten

we communicatief sterke onderhandelaars en netwerkers.

Voor meer informatie www.kpn.com/carriere.

Categorie

1 Reactie

    Pascal

    “KPN zoekt managers die ondernemers helpen ondernemen.Ze zijn niet op zoek naar de gemiddelde professional. Ze zoeken mensen die tussen de mensen staan, een scherp oog hebben voor wat er speelt en kan.”;

    right….en ik ben president Bush


    11 oktober 2007 om 04:27

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!