Google lanceert Nederlandstalig Google AdWords blog

Google lanceert Nederlandstalig Google AdWords blog

Google Nederland lanceert Nederlandstalig Google Adwords BlogVandaag lanceert Google het Officiële Nederlandse AdWords blog: Inside AdWords. Met dit initiatief wil Google zich rechtstreeks tot haar Nederlandstalige adverteerders richten en hen de mogelijkheid bieden op de hoogte te blijven van de nieuwe mogelijkheden. Dit in navolging op het succes van het Nederlandstalige AdSense blog, dat inmiddels meer dan een jaar bestaat. Naast het op de hoogte houden van nieuwe mogelijkheden, informatie over biedstrategie, het gebruik van Analytics en effectievere advertentieteksten, biedt deze blog de adverteerder vooral tips en trucs om nog meer uit hun AdWords campagne te halen.

Hoewel de kwaliteit van de posts op de Amerikaanse versie bij de lancering in 2005 niet erg hoog was voorziet het blog de laatste tijd in goede informatie. Omdat een flink aantal posts niet van toepassing was op de Nederlandse markt zijn we erg benieuwd naar wat de Nederlandse versie ons zal brengen!

Gemiste kans is dat er geen mogelijkheid staat om te reageren (behalve per e-mail) waardoor er geen discussies gevoerd kunnen worden.


DelenEr zijn 6 reacties op dit artikel

 • dank voor de tip.
  past wel in de bredere strategie van google om Europa voor zich te winnen. zie artikel in Dag van vandaag

  geplaatst op
 • Zeer zeker een gemiste kans dat je niet op een bericht kan reageren. Wat mij betreft mag je het eigenlijk geen blog noemen...

  geplaatst op
 • Zeker een gemis als er niet gereageerd kan worden. Lijkt mij lastig een discussie op gang brengen.

  geplaatst op
 • Zeker veel handige tips en trucs om nog meer uit AdWords campagnes te halen.

  geplaatst op
 • Is voor Google een uitstekende manier om spelregels uit te leggen en voor gebruikers de beste informatiebron om aan die regels te voldoen. Win-Win.

  geplaatst op
 • Het Google Adwords team is gewoon een stelletje ordinaire dieven. Ik heb mijn account een jaar geleden opgeheven en om een refund van het tegoed gevraagd. Volgens de Adwords overeenkomst heb je daar namelijk recht op. Ik heb ze er nu in een jaar tijd circa 20 keer om gevraagd maar iedere keer komen ze met nieuwe ondeskundige en leugenachtige antwoorden. Waar het op neer komt is: ze betalen je gewoon je geld niet terug. Ondanks dat ze dat wel beloven in de overeenkomst. Gewoon ordinaire dieven dus, het Nederlandse Google Adwords team!

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.