• Mobile
  wordt gesponsord door

Viral Friday: Leave Britney Alone!

Viral Friday: Leave Britney Alone!
, NPB Media
@yizmo

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Tips en ideeën kun je sturen naar viralfriday@marketingfacts.nl.

De nummer 1 positie in de Viral Friday Top 10 van deze week is voor Chris Crocker met Leave Britney Alone!. Afgelopen zondag was Britney Spears na een tussenpoos van zo’n drie jaar weer te bewonderen op het podium. Diverse Amerikaanse media reageerden verontwaardigd op het gênante optreden. Niet alleen Britney was in tranen, ook Britney fan Chris Crocker liet op YouTube zijn tranen de vrije loop. In slechts 72 uur tijd werd het Youtube filmpje maar liefst 5 miljoen keer bekeken.
Op plek 2, The IT Crowd: Anti-Piracy Ad. De makers van de Britse sitcom The IT Crowd (voor geeks & nerds) op Channel 4 maakte een hilarische spoof op alle bekende anti-piraterij filmpjes.  De video Fight for Kisses van Wilkinson Sword maakt de top 3 deze week compleet. De scheermesjes fabrikant heeft een prachtige game en animatietrailer gemaakt waarbij alles draait om het ‘gevecht’ tussen vader en baby om de aandacht van moeder.

Benieuwd naar de complete top 10 van deze week? Kijk dan snel verder! Uiteraard zijn we zeer benieuwd naar jullie reacties. Veel plezier.

Meer


DelenEr zijn 6 reacties op dit artikel

 • Wow. Prachtig, wat een eerlijke reactie.
  Blij om te zien dat dit zo'n snaar raakt bij het publiek. Misschien gaan we meemaken dat normale mensen via sites als YouTube het beleid gaan veranderen van media om de Paris Hiltons en Britneys meedogenloos te achtervolgen.

  That will be the day-zou mooi zijn: "YouTube:Power to the People."

  geplaatst op
 • Ik ben er ook even stil van, een combinatie van plaatsvervangende schaamte en bewondering voel ik als ik dit zie. Recht uit het hart. Jammer dat diezelfde media er dan weer bovenop springt en we straks Britney op YouTube zien: leave Chris alone! leave her alone!!!

  geplaatst op
 • De acteur Seth Green maakte al een persiflage op het filmpje van Crocker.

  geplaatst op
 • Geweldig met dat kohlpotlood, ik heb me slap gelachen. Ik zag pas later dat het een jongen was trouwens. Chris was al een nationale ster lang voor de leave her alone video, inclusief fanclub, dat maakt het allemaal wel wat dubieuzer. Maar ik heb zijn video´s bekeken, what a guy, die mag zo een hoofdrol in de nieuwe van Pedro Almodovar.

  geplaatst op
 • Nog een geinige parodie met "President Bush": Leave General Petraeus Alone!

  geplaatst op
 • he did it! ;-)

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.