Streamy, the next generation feedreader

Streamy, the next generation feedreader
, Droombos Design

Vandaag stroomde via mijn favoriete bookmarkingsite Reddit Streamy binnen. Een beetje moe geworden van de overload aan nieuwe startups kreeg ik toch een licht onderbuikgevoel bij het zien van de screenshots van Streamy. Zoals de oprichters Donald Mosites en Jonathan Gray ons willen doen geloven: een nieuwsaggregator die ons door de combinatie van tools een nieuwe ervaring zal leveren.

Wat biedt Streamy ons?

- add/remove/share feeds
- creeer category folders
- upload OPML files
- interactie met andere Streamy members via verschillende Streamy groups
- creeer Streamy groups (publiek of prive).
- realtime chat
- wat lezen mijn vrienden?
- creeer feed filters
- review articles
- pull data van 9 upstream bronnen (Google Reader, Twitter, Pownce, Digg, del.icio.us, YouTube, last.fm, Jaiku en Facebook)
- creeer en bewaar personal notes
- ontdek nieuwe blog feeds

Je kunt je via deze link als betatester voor Streamy opgeven.


Geplaatst in

DelenEr zijn 9 reacties op dit artikel

 • Hey geweldig, ik zal hem eens gaan uitproberen!

  geplaatst op
 • Hmmm, ben net overgestapt naar google reader en dat bevalt me eigenlijk perfect. Ben natuurlijk benieuwd naar de resultaten van de beta testers, maar ga er zelf niet aan meedoen.

  geplaatst op
 • De screendumps zien er inderdaad goed uit. Met name het sociale aspect lijkt onderscheidend t.o.v. de populaire feed readers. Ik wacht geduldig op een uitnodiging...

  geplaatst op
 • Zeer benieuwd, ik denk dat er op het gebied van feedreaders nog een enorme sprong te maken is. Alle nieuwe initiatieven zijn daarom welkom.

  geplaatst op
 • Het is wachten op de tool die alles gaat samenbinden. Zoals Google de standaard voor zoeken op het web werd, zou een tool die weblogs, nieuws, sociale netwerken (inclusief degenen met een thema, zoals last.fm en flickr) bijeenbrengt op een pagina nuttig kunnen zijn. En in het filmpje ziet het er goed uit...

  geplaatst op
 • klinkt erg leuk. eens proberen!

  geplaatst op
 • Ik vind het een mooi concept. Ga het zeker eens uitproberen. Ziet er allesinds veel beter en gebruiksvriendelijker uit dan Fead Reader

  geplaatst op
 • Video ziet er indrukwekkend uit; ga het zeker testen. Gebruik op dit moment FeedDemon maar het lijkt wel of die iedere dag traget wordt. Wellicht tijd voor iets nieuws!

  geplaatst op
 • uhm, pageflakes.com kan dit toch al een tijd?

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.