• Mobile
    wordt gesponsord door

Viral Friday: Facebook Wendy

Viral Friday: Facebook Wendy

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Tips en ideeën kun je sturen naar viralfriday@marketingfacts.nl.

De nummer 1 positie in de Viral Friday Top 10 van deze week is voor Facebook Wendy. Diverse Britse kranten en tienduizenden gebruikers van Facebook waren enkele dagen in de ban van een mysterieuze blondine. De blonde dame in kwestie zou haar digitale camera met daarop enkele pikante vakantiefoto’s zijn kwijtgeraakt ... Op plek 2, Cadbury Gorilla. Het 90 seconden durende Cadbury spotje, met een gorilla die drumt op de Phil Collins klassieker In the Air tonight, ging vorige week vrijdag in Groot-Brittannië in première. Inmiddels circuleren er zo’n 40 kopieën op Youtube van het spotje.  De video Internet People! maakt de top 3 deze week compleet. Numu Numa kid, LonelyGirl15, Star Wars Kid, Ze Frank, Dick in a box, Chocolate Rain en Jib Jab zijn slechts enkele van de 66 internet fenomenen (of meme’s), die in Dan Meth’s 3 minuten durende video overzicht “Internet People” de revue passeren.

Benieuwd naar de complete top 10 van deze week? Kijk dan snel verder! Uiteraard zijn we zeer benieuwd naar jullie reacties. Veel plezier.

Meer


DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.