VPRO lanceert de Picnic Aggregator

VPRO lanceert de Picnic Aggregator

VPRO lanceert de Picnic Aggregator

VPRO Digitaal doet al jaren verslag van festivals als IDFA, IFFR, Lowlands en Pinkpop. Voor de Crossmediaweek Picnic heeft men bedacht om nu eens niet alleen zelf verslag te doen, maar om te kijken of dit ook gezamenlijk kan met de bezoekers van het evenement.

Erwin Blom, hoofd VPRO Digitaal, doet op zijn weblog een oproep aan alle bloggers, vloggers, twitteraars, podcasters, schrijvers, radiomakers en tv-makers om zich via www.vpro.nl/picnic07 te laten horen en met plannen en voorstellen te komen. Om alles wat digitaal wordt gepubliceerd te kunnen terugvinden en bundelen, vraagt hij aan de deelnemers om alles wat je digitaal publiceert over het evenement wilt voorzien van de tag ‘Picnic07’.

Uiteraard doe ik hieraan mee en bij deze ook aan jullie de vraag of je wilt meedoen aan wat wellicht zal uitgroeien tot het grootste gezamenlijke eventverslag op internet!


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.