VPRO lanceert de Picnic Aggregator

31 augustus 2007, 03:25

VPRO lanceert de Picnic Aggregator

VPRO Digitaal doet al jaren verslag van festivals als IDFA, IFFR, Lowlands en Pinkpop. Voor de Crossmediaweek Picnic heeft men bedacht om nu eens niet alleen zelf verslag te doen, maar om te kijken of dit ook gezamenlijk kan met de bezoekers van het evenement.

Erwin Blom, hoofd VPRO Digitaal, doet op zijn weblog een oproep aan alle bloggers, vloggers, twitteraars, podcasters, schrijvers, radiomakers en tv-makers om zich via www.vpro.nl/picnic07 te laten horen en met plannen en voorstellen te komen. Om alles wat digitaal wordt gepubliceerd te kunnen terugvinden en bundelen, vraagt hij aan de deelnemers om alles wat je digitaal publiceert over het evenement wilt voorzien van de tag ‘Picnic07’.

Uiteraard doe ik hieraan mee en bij deze ook aan jullie de vraag of je wilt meedoen aan wat wellicht zal uitgroeien tot het grootste gezamenlijke eventverslag op internet!

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!