• Mobile
    wordt gesponsord door

Viral Friday: Batman The Dark Knight (2)

Viral Friday: Batman The Dark Knight (2)
Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Tips en ideeën kun je sturen naar viralfriday@marketingfacts.nl.

De nummer 1 positie in de Viral Friday Top 10 van deze week is voor Batman The Dark Knight. Zo'n twee maanden geleden maakten we al kennis met de ingenieuze guerrilla- en viral marketing tactieken van Warner Bros. Deze week weet men wederom in korte tijd meer dan 800 blogs te domineren.
Op plek 2, Rasmussen: The Game. De affaire rondom geletruidrager Michael Rasmussen was regelrechte inspiratie voor Gameroo om een game rondom de geplaagde Raborenner te maken. Met succes! Nu.nl, Planet, Spits!, Telegraaf, Dag, BNR en diverse weblogs schreven over de game. Chocolate Rain maakt de top 3 deze week compleet. De Amerikaan Tay Zonday scoort momenteel een gigantische Youtube hit, nadat de populaire video uitwisselingssite zijn filmpje in de Featured lijst plaatste. De teller staat inmiddels op zo'n 3 miljoen views. Meer dan 43.000 internetters gaven commentaar op zijn inzending en 657 Youtuber's maakten een eigen versie, parodie of remix op het nummer.

Benieuwd naar de complete top 10 van deze week? Kijk dan snel verder! Uiteraard zijn we zeer benieuwd naar jullie reacties. Veel plezier.

Meer


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.