ADV: Vandaag is het systeembeheerdersdag

27 juli 2007, 09:35

Vandaag is het Sys Admin DagElke laatste vrijdag in juli is het al enkele jaren de internationale Sys Admin dag.

Systeembeheerders verdienen inderdaad wel een beetje respect. Eigenlijk heb ik vrij weinig contact met ze en als ik contact heb is het meestal omdat de site traag is of zelfs uit de lucht is en dan ben ik niet opperbest gehumeurd 😉 Digibewust roept dan ook op de systeembeheerders vandaag in het zonnetje te zetten via www.sysadmindag.nl. En dat kan op verschillende wijze door simpele een bedankje te sturen of door je systeembeheerder op de foto te zetten en in te sturen en daarbij kans te maken op een systeembeheer droompakket.

Lijkt mij een prima activiteit voor deze vrijdagmiddag een goede verstandhouding tussen IT en Marketing is cruciaal voor de internetmarketeer.

Erik van Roekel
Product Owner Chatbot bij ING

Marketingprofessional met ruime ervaring in diverse internetprojecten in de financiële dienstverlening. Passie voor social media en internet in het algemeen. Stond aan de wieg van het ING Webcare Team in 2009 en gaf er 1,5 jaar leiding aan. Was daarna één van de drivers van de social media strategie voor ING Nederland in 2012 resulterend in een nummer 1 notering in de Social Media Monitor van Social Embassy. Werkzaam geweest bij Corporate Communications van ING Groep en van daaruit betrokken bij social media op internationaal niveau. Momenteel Product owner chatbot bij ING. Blogt op persoonlijke titel bij Marketingfacts en van 2004-2014 ook op de achtergrond actief geweest voor Marketingfacts o.a. bij de techniek en de redactie.

Categorie

2 Reacties

    PieJo

    Wat een onzin. Alsof niet álle medewerkers hun steentje bijdragen in een organisatiemechaniek. Systeembeheerders vormen echt geen uitzondering. Al denken sommigen er door hun technische almacht ongetwijfeld anders over. Deze dag is ingegeven door angst, zeg ik je 😉


    27 juli 2007 om 10:57

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!