Voetbal kijken via internet

17 juli 2007, 04:47

http://www.voetbalinbeeld.nl/

Het vorig seizoen heeft aangetoond dat er grote belangstelling is voor het live volgen van voetbal via internet. Aanvankelijk waren we aangewezen op (meestal) illegale verspreiders die meestal vanuit China wedstrijden op het net zetten. We zien nu de eerste legale aanbieders verschijnen.

Planet Voetbal

Sinds 1 december 2006 kun je alle wedstrijden uit de Eredivisie live via internet bekijken op Planet Voetbal. Je betaalt per weekend een bedrag van 4 Euro. Daarmee is een belangrijke stap gezet. Gelukkig zien de eigenaren van de voetbalbeelden in dat het het bieden van een goed en betaalbaar alternatief het beste antwoord is op illegaal aanbod. Wij hebben het natuurlijk meteen uitgeprobeerd, onze ervaringen kun je hier lezen.

http://www.voetbalinbeeld.nl/planet.htm

De Wedstrijden

Tien (Talpa) zendt via de site www.dewedstrijden.tv alle wedstrijden van de Bundesliga en de Jupiler League live uit. Van de Serie A worden de wedstrijden van Lazio Roma, Torino, Cagliari en Catania live doorgegeven.

Tijdens de speelronden van de KNVB-beker worden ook alle wedstrijden uitgezonden.

http://www.dewedstrijden.tv/

Bwin.com

Via Bwin kun je geheel gratis naar live voetbal kijken uit onder andere de Duitse Bundesliga. Je hoeft je alleen even te registreren. Gokken op wedstrijden is voor Nederlanders niet mogelijk, maar je kunt er wel nog wel pokeren, mocht je je tussen en tijdens de wedstrijden vervelen.

VOETBALCLUBS

YOUTUBE

PSV eerste voetbalpartner YouTube Nederland

http://www.basvandenbeld.nl/?p=91

http://www.voetbalenzo.be/serendipity/index.php?/archives/438-Chelsea-TV-als-themakanaal-op-YouTube.html

http://www.youtube.com/ussoccerdotcom

http://www.youtube.com/user/MilanoPrincess => AC Milan

http://www.youtube.com/fcbarcelona

http://www.youtube.com/realmadridcf

http://www.youtube.com/chelseafc

http://www.youtube.com/psveindhoven

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!