• Mobile
    wordt gesponsord door

De Zomaargasten van 2007

De Zomaargasten van 2007

Marco Raaphorst (Cirocco) en Erwin Blom (VPRO) als eerste Zomaargasten van 2007?VPRO heeft vandaag de gasten voor de twintigste editie van Zomergasten bekend gemaakt. Presentator Joris Luyendijk ontvangt deze zomer de volgende Zomergasten: journaliste en tafeltennisster Bettine Vriesekoop (22 juli), strafrechtadvocaat Bram Moszkowicz (29 juli), filmmaker Hany Abu Assad (5 augustus), de Vlaamse hersenonderzoekster Christine van Broeckhoven (12 augustus), SER-voorzitter Alexander Rinnooy Kan (19 augustus) en presentatrice en actrice Linda de Mol (26 augustus). Op 2 september is de honderdste aflevering van Zomergasten. Paul de Leeuw zal dan tien geselecteerde kijkers (iedereen kon zich hiervoor aanmelden) uithoren over hun favoriete tv-fragment.

Maar wellicht nog interessanter dan deze Zomergasten is het online alternatief Zomaargasten dat de afgelopen week spontaan is ontstaan op Twitter. Het idee is simpel: Zomaargasten zet YouTube Streams in waarbij iemand een avondvullend programma samenstelt van YouTube-fragmenten. De eerste suggesties stromen inmiddels binnen en ik moet zeggen dat ik er nu al zin in heb!


DelenEr zijn 4 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.