• Mobile
    wordt gesponsord door

Viral Friday: Obama Girl

Viral Friday: Obama Girl
Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Tips en ideeën kun je sturen naar viralfriday@marketingfacts.nl.

De nummer 1 positie in de Viral Friday Top 10 van deze week is voor Obama Girl. Marco voorspelde vorige week zaterdag al dat de muziekvideo I Got a Crush on Obama van Obama girl weleens hoog zou kunnen eindigen in de wekelijkse Viral Friday. Een week geleden stond de YouTube teller van de BarelyPolitical.com video op 800.000 views, inmiddels is dat aantal verdubbeld.
Op plek 2, Hillary Clinton: Sopranos. De Democratische senator Hillary Clinton, in de race voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2008, heeft een viral video gemaakt in de stijl van de tv-serie The Sopranos. Ze bootste, samen met manlief Bill, in het spotje voor de presentatie van haar campagne lied de slotscène uit de laatste aflevering van de populaire televisieserie na.
United 300 maakt de top 3 deze week compleet. Begin juni werd United 300 van maker Andy Signore verkozen tot beste movie spoof op de MTV Movie Awards 2007 in Los Angeles. De korte film kostte slechts $1000 en werd in 5 uur geschoten. Sinds afgelopen week is United 300 ook te vinden op diverse videosharing sites. Sindsdien is het filmpje in totaal zo'n 1,2 miljoen keer bekeken.

Benieuwd naar de complete top 10 van deze week? Kijk dan snel verder! Uiteraard zijn we zeer benieuwd naar jullie reacties. Veel plezier.

Meer


DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.