De Gouden Kooi nu ook op mobiel

11 juni 2007, 18:42

Talpa Digital lanceert vandaag een mobiele videosite voor De Gouden Kooi. De informatie op de mobiele site, waaronder rubrieken als ‘Villa Vandaag’ en ‘Laatste Nieuws’, wordt 24 uur per dag up-to-date gehouden. Daarnaast zijn er korte video’s te bekijken van maximaal 30 seconden, die speciaal voor vertoning op mobiele telefoons worden gemaakt. Hiertoe behoren compilaties van de belevenissen in de Villa, maar ook sneak previews van de TV-uitzendingen op Tien aldus het persbericht dat vandaag zal worden verstuurd. Op korte termijn zullen via de site ook de live-streams via mobiele telefoons te volgen zijn.

De mobiele site van De Gouden Kooi is toegankelijk voor iedereen met een GPRS- of UMTS-toestel, ongeacht bij welke provider men is aangesloten. Door een gratis SMS te sturen met het keyword DGK naar 1010 ontvangt men een link die direct toegang geeft tot de site. Gebruikers die nog niet beschikken over de juiste instellingen voor mobiel internet, kunnen deze tevens gratis opvragen via www.tien.tv. De mobiele site van De Gouden Kooi is ontwikkeld in samenwerking met MoMac.

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!