Life is Life opent kantoor in Second Life

Life is Life opent kantoor in Second Life

Life is Life opent kantoor in Second LifeDe laatste weken (of is het al weer maanden?) word ik overspoeld met persberichten over Second Life. Meestal stuur ik ze door en doe er zelf niets meer mee. Vandaag een uitzondering omdat het een initiatief betreft van Annet de Graaf aka Badabing Pro.

Waar gaat het over? Op donderdag 29 maart om 20.00 uur opent zij met Life is Life een virtuele kantoor in Second Life. Life is Life onderzoekt de gronden waarop binnen 3D communities aan dromen en businessmodellen gebouwd wordt. Hierbij slaat ze een brug tussen reality en virtuality. De crossover tussen ervaring en de overdracht van de ervaring in beide werelden. Deze koppelingen beperken zich niet alleen tot Second Life maar richt zich op virtuele werelden in het algemeen. Een weblog, een webshop, een virtueel kantoor in SL, alle toeters en bellen zijn aanwezig. Op het eiland Blue Ocean in SL maakt Babading Pro samen met Philip Perway en een groep creatieven overuren om het medium 3D enigszins te begrijpen en een voorschot te nemen op de toekomst van het medium.

Wat gaat er donderdagavond gebeuren? Een avond relaxen en netwerken met een SL marketingspeech van Clarissa Cordoso uit de UK,  live muziek van Jaynine Scarborough uit Berlijn, een korte brainsessie en een demonstratie van Overig Solzhenitsyn. Na afloop een afterparty met een live DJ in de onderwaterbar. En uiteraard de kick-off van de (internationale) website. De gastenlijst bestaat voornamelijk uit bekenden uit de corporate wereld, die zich in Second Life hebben gevestigd. Maar er is ook plek voor lezers van Marketingfacts. De eerste 15 avatars die zich aanmelden in Second Life via een Instant Message aan Badabing Pro verwelkomt zij graag 29 maart op Blue Ocean.


DelenEr zijn 4 reacties op dit artikel

 • :-) Leuk inniatief. Ben ontzettend benieuwd. Heel veel succes en ga zeker kijken!

  geplaatst op
 • Leuk Faye en dank je voor het plaatsen Marco ;-) Phillip Linden was helaas verhinderd, maar wel zijn aanwezig Randal Leeb du Toit samen met de producer van Outback Online. De voertaal van de avond is dan ook engels.

  geplaatst op
 • (...) wordt ik (...) moet zijn (...) word ik (...)

  geplaatst op
 • Tijd voor iemand op de redactie; wellicht iets voor jou Janneke247? ;-)

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.