• Mobile
    wordt gesponsord door

IPTV breekt door

IPTV breekt door

IPTV breekt doorWilliam Morris Agency, een van werelds grootste sport en entertainment bureaus is vorige week een samenwerking aangegaan met IPTV bedrijf Narrowstep. WMA representeert klanten in alle segmenten van de sport en entertainmentindustrie. Het al in 1898 opgerichte bureau bezit kantoren in New York, Londen, Beverly Hills, Nashville, Miami en Shanghai. William Morris heeft met de NFL en voetbalclub Chelsea ook opvallende sportmerken in de portefeuille.

De belangstelling van William Morris voor een brede alliantie met Narrowstep is niet zo heel vreemd. De door Narrowstep ontwikkelde technologie TelvOS genaamd wordt door telecom- en mediabedrijven wereldwijd gezien als een van de meest geavanceerde IPTV diensten. In de UK wordt ondermeer ITV Local over TelvOS aangeboden, in Spanje en Zuid-Amerika is Telefonica zeer actief met Terra.TV en in Duitsland pakt Jamba bijvoorbeeld webtv diensten uit op basis van TelvOS technologie.

Er wordt door Narrowstep ook hard gewerkt aan een operator-onafhankelijke settopboxversie waardoor adsl gebruikers eenvoudig ‘plug and play’ diensten kunnen aansluiten op hun televisietoestel en zelf channels naar keuze kunnen selecteren. Narrowstep zal de komende maanden ook in Nederland en België spraakmakende channels en netwerken introduceren. De samenwerking met William Morris zal in Europa leiden tot nieuwe en opvallende (merk)proposities en is een indicatie dat de bureaumarkt en hun principalen de IPTV marktmogelijkheden ontdekken.


Geplaatst in

DelenEr zijn 5 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.