Prostitutieforum Hookers.nl 5 jaar

Prostitutieforum Hookers.nl 5 jaar

Hookers.nl, waarschijnlijk het bekendste en grootste prostitutieforum van Nederland, bestaat vandaag precies 5 jaar. Volgens eigen zeggen heeft het forum inmiddels meer dan 87.000 nationale en internationale leden die maandelijks samen meer dan 9 miljoen pagina’s bekijken.

Hookers.nl is in 5 jaar uitgegroeid tot het informatie medium van Nederland met betrekking tot prostitutie. Alle trends en ontwikkelingen zoals o.a. meer onveilig vrijen, opkomst van de Duitse saunaclubs en thuiswerksters zijn te volgen op dit forum. Hookers.nl werkt nauw samen met instanties zoals het Prostitutie Informatie Centrum, Soa Aids Nederland en verschillende overheidsinstanties. Ook heeft de site begin januari deelgenomen aan een campagne tegen mensenhandel. Dames die gedwongen in de prostitutie zitten kunnen via een afgesloten ‘Hoekje’ op de site (waar?) rechtstreeks in contact komen met Mariska Majoor van het Prostitutie Informatie Centrum ook kunnen ze hier tips en vragen voor andere dames plaatsen.

Afgelopen week sprak ik kort met Martin van Hollandsch Goed, het bedrijf achter Hookers.nl en stelde hem een paar korte vragen.

Hoe is het idee voor hookers.nl eigenlijk ontstaan?

Hookers.nl is voortgekomen uit een hobby project van een enthousiaste wandelaar. Het groeide echter uit tot een tijdrovend project en heeft B.V Hollandsch Goed toen benaderd of we interesse hadden in het concept. We hebben het toen overgenomen en het ondergebracht onder de naam Hookers.nl en zijn toen gaan draaien op de forumsoftware yabb. Daardoor kregen de bezoekers de mogelijkheid om direct hun berichten terug te lezen en te reageren. Voorheen was dit alleen mogelijk via mail.

Wat zijn de plannen voor de toekomst?

We gaan een Hookers.nl informatie nummer lanceren en willen in samenwerking met verschillende instanties een keurmerk uitrollen. Verder gaan we uiteraard proberen om eens medium nog sterker in de markt neer te zetten.

Ooit gedacht aan het verder ontwikkelen van een social netwerk rondom hookers.nl?

Jazeker maar aangezien de anonimiteit waarmee de leden lid zijn is dit echter niet iets wat snel gerealiseerd zal worden.

Ilse heeft destijds de erologs verkocht aan Hollands Goed. Hoe staat het daar eigenlijk mee?

Erolog is zoals bekend verder gegaan onder de naam Logz.nl (18+). Dit project groeit gestaag. Op logz.nl komen dagelijks meer dan 20.000 unieke bezoekers.

Vanmiddag van 16.00 tot 20.00 uur organiseert Hookers.nl een inloopmiddag en Hookersparty in de Paradise Club te Den Haag. Voor meer informatie hierover kun je contact opnemen met .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken) of telefonisch via 024-3605040.


Geplaatst in

DelenEr zijn 5 reacties op dit artikel

 • Even een kleine kanttekening bij het begrip Soa Aids Nederland werkt ' nauw' samen met Hookers.nl.
  Er is geen samenwerking op het hookersforum, wel heeft Soa Aids Nederland een eigen subforum waar Soa Aids Nederland vragen beantwoordt.
  We hebben met alles buiten ons eigen subforum geen enkele bemoeienis

  Frank ten Horn Soa Aids Nederland

  geplaatst op
 • Frank, ook jij van harte gefeliciteerd met de verjaardag van jullie partner!

  geplaatst op
 • het Hookers forum blijkt van geen kant een eerlijk systeem te zijn. recensies van eerlijke bedrijven worden stelselmatig verwijdert. sommige moderators hebben een 2e account waarmee ze sommige bedrijven helpen aan recensies. gangbangfreinds bijvoorbeeld heeft een behoorlijke hand binnen hookers. valt op dat andere grote gangbangclubs bijna geen recensies krijgen omdat ze geweigerd worden. anderen daarintegen zoude 130 recensie hebben en ook nog eens 4 topics terwijl iedereen maar 1 topic mag hebben. hookers lijkt het forum te zijn maar is de laatste jaren bezig een gemanipuleerd forum te worden. bewijzen genoeg maar midhold bv doet er niks mee. en eerlijke bedrijven met een inschrijving KVK worden de dupe van illegale praktijken

  geplaatst op
 • inloggenresul

  geplaatst op
 • Offset printing

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.