• Mobile
  wordt gesponsord door

Proximus geeft elke klant een gratis moblog

Proximus geeft elke klant een gratis moblog
, Carl Mangold

De Belgische telecomprovider Proximus biedt al haar klanten - zowel pre- als postpaid - gratis moblog-functionaliteit aan. Zelfs het MMS-sen van je foto’s naar je moblog kost nix, nada, noppes.

Het concept is extreem goed en open uitgewerkt: in plaats van restricties zoals ‘je kunt je foto’s alleen na inloggen bekijken’ op te leggen, heeft Proximus haar systeem juist enorm open gemaakt. Je kunt je moblog bijvoorbeeld in no-time aan je Blogger account koppelen, zodat elke ge-MMS-de foto niet alleen op je Proximus moblog komt te staan, maar ook direct in je Blogger blog wordt doorgeplaatst. En voor andere blog-platformen zijn er ook nog plugins in ontwikkeling. Verder er is ook een makkelijk te copy/pasten slideshow-code, voor plaatsing in je Hyve, op je website of in reacties op blogs, in fora en dergelijke.

Om de moblogs te promoten is I love Josiane in ‘t leven geroepen. Het bureau achter al dit moois is het Brusselse Emakina.


DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

 • Ik vind dat "I love Josiane" ontzettend mooi gemaakt. Doet me veel denken aan Amélie (film).

  geplaatst op
 • Vond 'm juist een beetje simpel.

  geplaatst op
 • Simpel concept, cool chick :)
  Wat wil een mens meer?
  ;)

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.