Segway in Las Vegas, het verschil met Nederland

7 januari 2007, 19:50

Segway in Las Vegas, het verschil met NederlandEven over Holland versus de USA. 43 staten hebben de segway toegestaan. Zo ook Nevada.

Ik rij met mijn nieuwe I2 segway overal rond. Interessante ervaring. Ik kan gewoon in Las Vegas rondrijden op de stoep als je maar voorzichtig bent. Rij ook de weg maar dat voelt helemaal niet veilig. Er zijn ook GEEN FIETSERS hier. Je kunt gewoon in het convention center naar binnen met de segway en ik krijg alleen maar enthousiaste reacties van iedereen. Wow, dat wil ik ook, Cool.

Interessant 1: Ik reed een casino van het Orleans hotel in waar alle microsoft mensen verbleven. Er kwam een security man op me af: Sorry, you can not use that ‘thing’ over here. OK. Jammer. Maar 10 minuten later kwam de security manager speciaal langs. Mijn excusus, u mag hier ZONDER problemen met de segway rijden. Mijn mensen waren niet goed voorgelicht. En ik rij dus overal rond.

Alleen 1 echt probleem, bij Microsoft kregen we een speciale tour van het partner pavilioen met de nieuwste dingen rondom Vista. Ik mocht NIET naar binnen met mijn Segway, ook niet parkeren wat heel raar was. Reden: Bill Gates kwam een half uur later langs en ze wilde geen risico nemen. Heb hem toen ontmoet, hij spendeerde een half uurtje met onze bloggers groep en antwoorde al onze vragen geduldig. Ik kon hem een paar vragen stellen maar de antwoorden zijn nu nog onder NDA tot na de keynote speech die vanmiddag is. Zal ik later even iets over schrijven want hij vertelde wel wat interessante dingen.

Trendwatcher & Presentator. Momenteel CEO van http://innovader.nl wat video platform http://yubby.com creerde en http://leafplan.nl the connected car.. Voorheen partner Interimic, Venture Partner, directeur mediaplaza.nl en oprichter http://cyco.com, een software bedrijf wat technisch document management maakt met 100 mensen.

Categorie
Tags

3 Reacties

  Ron Toekook

  Stoepjes zijn ook wat breder in de VS. Ik neem aan dat onze wijze regering binnenkort wel een ambtenaar kan vrijroosteren tussen de cursussen en verlofperiodes door die een belasting kan verzinnen voor dit mobiel en we tegen betaling alsnog hetzelfde kunnen doen wat nu niet mag.


  7 januari 2007 om 21:19
  safira

  Wow

  Dat lijkt me nou echt zo leuk om in Amerika te zijn.

  Ik kan me echt niet voorstellen dat er geen fietsers zijn.

  En echt cool dat jij Bill Gates hebt ontmoet:)

  Bloggen is echt de toekomst lijkt me. Er word zoveel aandacht aan besteed.


  7 januari 2007 om 21:41
  ronaldtervoert

  ik dacht juist dat we met de segway binnenkort wel de weg op konden gaan. Na een proefritje laatst op de segway van vincent (waar een MF borrel al niet goed voor is) begon ik net een beetje warm te lopen voor een dergelijk vervoersmiddel in de stad.


  8 januari 2007 om 08:38

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!