Webseminar Online Business Improvement

11 december 2006, 15:07

Webseminar Online Business ImprovementMorgenmiddag vindt vanaf 15 uur het live Webseminar Online Business Improvement van Emerce plaats. Een panel van deskundigen zal onder leiding van ondergetekende discussieren over traffic metrics, conversie en online business optimalisatie. Het ingelogde publiek (ik heb begrepen dat er ruim 300 aanmeldingen zijn) kan vragen stellen aan het panel en zich mengen in de discussie. Degenen die zich hebben ingeschreven ontvangen vandaag of morgen de URL en een inlogcode om te kunnen deelnemen.

Om inzicht te krijgen in waar we nu staan op het gebied van Webanalytics, hebben we een 3-tal vragen online gezet waarin wordt gevraagd welk pakket je gebruikt, of je daarover tevreden bent en wat je belangrijkste uitdagingen zijn. Als je wilt meedoen dan kun je de vragen anoniem online beantwoorden. We zullen de resultaten morgen (of op een later moment) publiceren via Emerce en Marketingfacts.

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

2 Reacties

  evroekel

  Ik had de hele dag training, maar ben erg benieuwd naar de resultaten van het webseminar.


  12 december 2006 om 16:35
  wilph

  Ik kwam wat later binnen en heb het laatste deel gezien. Was best leuk. Ook opvallend dat het technisch allemaal vlekkeloos werkt….

  Ik begreep dat er 270 mensen naar gekeken hebben althans, ingelogd waren neem ik aan. Wij zaten met z’n drieen te kijken….


  12 december 2006 om 18:46

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!