Tristan Nitot (Mozilla Europe) op GrowthTalk Live

12 november 2006, 20:03

Tristan Nitot (Mozilla Europe) op GrowthTalk LiveTristan Nitot, voorzitter van Mozilla Europa, is één van de keynote sprekers op GrowthTalk Live over open innovatie in de middag van 29 november in Den Haag.

Nitot zal o.a. ingaan op hoe je als bedrijf of organisatie kunt organiseren voor open innovatie waarbij wordt ingegaan op de organisatie van Mozilla.org. Verder zal de Firefox2-case inspiratie zijn voor hoe je met de markt samen producten en diensten kunt ontwikkelen. Naast Mozilla.org worden er tijdens het event cases behandeld van 3M, TNT Post, International Academy of Digital Arts and Sciences (The Webby Awards), Philips en Argoss.

In overleg met Jake Blok, organisator van GrowthTalk Live, krijgen we vanuit Marketingfacts de gelegenheid om een exclusief interview te houden met Tristan Nitot (iemand interesse om dit namens Marketingfacts te doen?) en kunnen we max. 50 lezers van Marketingfacts een toegangskaart aanbieden voor de prijs van 100 euro (normale prijs 195 euro). Mocht je interesse hebben, meld je dan aan via growthtalk.com (onder vermelding van ‘invited by Marketingfacts’).

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!