Have a colourfull weekend!

27 oktober 2006, 13:43

Onlangs werd de nieuwe Sony Bravia-commercial gelanceerd. Voor velen een tegenvaller, aangezien de eerste uitvoering ‘Bouncy Balls’ erg spectaculair was die volgens sommigen dan ook een regelrechte computeranimatie zou zijn.

Voor hen die er maar geen genoeg van kunnen krijgen hierbij de outdoor-variant die in Nederland volgens mij (nog) niet echt is doorgedrongen. Wat mij betreft een verbluffend resultaat die de nodige reacties op straat zal losmaken. Zie hieronder en hier voor meer Bravia-printcampagnes van EuroRSCG uit Argentinie.

Ronald ter Voert
ADVISOR | MODERATOR | EXPERT in the field of (digital) media, marcom, tech & innovation | Owner of RTV MEDIA. bij RTV MEDIA.

Ronald is adviseur, moderator en producent op het gebied van (digitale) media, marcom, tech & innovatie voor uiteenlopende opdrachtgevers. Van startups, scale-ups tot de grotere bedrijven en instellingen. Hij is ook als jurylid verbonden aan een aantal gerenommeerde vakprijzen. Eerder was hij onder meer hoofdredacteur bij Emerce en tv-producent bij Endemol, SBS en Fremantle. Ronald produceert en presenteert het wekelijkse radio-podcast-vodcastprogramma ‘Tech & Innovatie’ op EASY FM en diverse populaire audio- en videoplatformen, is dagvoorzitter en moderator bij EMERCE, produceert podcasts en nog veel meer.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!