Fraaie content van Volvo

Fraaie content van Volvo

Geïnspireerd door Marco’s posting over de Audi R8 is ook bij deze blogger wat meer aandacht voor de steeds vaker toegepaste prachtige online publicaties van automerken. Nog los van mijn persoonlijke merkvoorkeur zie ik de introductieondersteuning van Volvo’s nieuwe troef de C30 op de Paris Motor Show als representatief voor deze trend met een werkelijk prachtige flash animatie op de website van Volvocars die ik de lezers van Marketingfacts niet wil onthouden. Internet entertainment van de eerste orde.


DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

 • inderdaad prachtig beeld.
  maar kan iemand mij uitleggen waarom er altijd van die fantasieloze irritante standaard synthesizer deuntjes onder dit soort online publicaties zitten?

  geplaatst op
 • kan iemand mij uitleggen waarom er altijd van die fantasieloze irritante standaard synthesizer deuntjes onder dit soort online publicaties zitten?
  Omdat je die straffeloos kunt loopen :)

  Overigens heeft Volvo altijd al voorop gelopen in de internetinspanningen. De introductie van de C30 wordt ook ondersteund met bannering. Alleen die banner begreep ik niet helemaal. Bij GeenStijl zag ik deze en hij leek interactief te zijn, maar na het eenmalig klikken op de banner gebeurde er daarna niets meer in de banner. Was een kleine teleurstelling, maar mogelijk dat ik het gewoon niet begreep.

  geplaatst op
 • De exterior designer van de C30, Simon Lamarre, is trouwens een eigen blog gestart :
  http://c30designerblog. spamwoord .com (spamwoord is blogspot?)

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.