Wegener DM overgenomen

Wegener DM overgenomen
, Daisycon

Wegener DM behoort volgens Wegener niet meer tot de kernactiviteiten en staat daarom al een tijdje in de verkoop. Nu verscheen gisteren een persbericht op Wegener.nl dat de divisie bijna is overgenomen door een andere partij. Momenteel worden de laatste (exclusieve) gesprekken gevoerd over de overname, maar ik ben benieuwd wie Wegener DM zal overnemen, iemand enig idee?

Persbericht:
De afgelopen periode heeft de Raad van Bestuur van Koninklijke Wegener NV een verkenning uitgevoerd naar de strategische opties van haar divisie Wegener DM.
Deze verkenning heeft erin geresulteerd dat thans het stadium is bereikt dat op exclusieve basis gesproken wordt over de verkoop van Wegener DM en haar activiteiten.

De direct marketing divisie, Wegener DM, met hoofdkantoor in Nieuwegein is actief in Nederland, België, Frankrijk, Scandinavië en het Verenigd Koninkrijk. De afgelopen vijf jaar heeft de onderneming een transitieproces doorgemaakt en heeft zich ontwikkeld tot full service database marketing dienstverlener.
Wegener Fieldmarketing, actief voor sales, merchandising, promoties en sampling, maakt geen onderdeel uit van de beoogde transactie.

Zodra de uitkomsten van de gesprekken daartoe aanleiding geven zal door Wegener nadere informatie worden verstrekt.


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.