Wegener DM overgenomen

4 oktober 2006, 13:27

Wegener DM behoort volgens Wegener niet meer tot de kernactiviteiten en staat daarom al een tijdje in de verkoop. Nu verscheen gisteren een persbericht op Wegener.nl dat de divisie bijna is overgenomen door een andere partij. Momenteel worden de laatste (exclusieve) gesprekken gevoerd over de overname, maar ik ben benieuwd wie Wegener DM zal overnemen, iemand enig idee?

Persbericht:

De afgelopen periode heeft de Raad van Bestuur van Koninklijke Wegener NV een verkenning uitgevoerd naar de strategische opties van haar divisie Wegener DM.

Deze verkenning heeft erin geresulteerd dat thans het stadium is bereikt dat op exclusieve basis gesproken wordt over de verkoop van Wegener DM en haar activiteiten.

De direct marketing divisie, Wegener DM, met hoofdkantoor in Nieuwegein is actief in Nederland, België, Frankrijk, Scandinavië en het Verenigd Koninkrijk. De afgelopen vijf jaar heeft de onderneming een transitieproces doorgemaakt en heeft zich ontwikkeld tot full service database marketing dienstverlener.

Wegener Fieldmarketing, actief voor sales, merchandising, promoties en sampling, maakt geen onderdeel uit van de beoogde transactie.

Zodra de uitkomsten van de gesprekken daartoe aanleiding geven zal door Wegener nadere informatie worden verstrekt.

Barry Kampstra
Managing director bij Daisycon

Barry Kampstra is één van de drie oprichters van Daisycon. Daisycon is in Nederland actief op het gebied van Cost-per-Click, Cost-per-Lead en Cost-per-Sale online marketing. Met ruim 30.000 aangesloten publishers mag Daisycon zich met recht marktleider op het gebied van performance based online marketing noemen. Zie ook LinkedIn.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!