OpenBC verder als XING

OpenBC verder als XING

De ‘social networking site’ OpenBC gaat vanaf einde dit jaar verder gaan onder de naam XING. Tegelijk met de naamsverandering zal ook de huisstijl aangepast worden. Op www.xing.com staat alvast een eerste indruk van het nieuwe platform. Daarbij is gewerkt met filmpjes, waarin de CEO’s van OpenBC uitleggen wat er gaat veranderen.

Volgens de persberichten de reden waarom voor de naam XING gekozen is:

Onze community heeft zich vanaf het begin enorm geëvolueerd en is inmiddels veel meer dan alleen maar een “Business Club”. Ondernemers en zakenlieden maken weliswaar nog steeds een waardevol en gewaardeerd deel uit van het netwerk, maar inmiddels heeft zich ook een breed spectrum van succesvolle professionals uit alle industrieën en disciplines op de site aangemeld; bijvoorbeeld uit de wetenschappelijke wereld en uit de creatieve industrie.

Omdat onze leden in 16 talen op ons netwerk communiceren, hadden we een beeldmerk nodig dat betekenis draagt in verscheidene culturen over de hele wereld. In China wordt het bijvoorbeeld verstaan als ‘doen we!’ en ‘ontmoetingen’. Naast deze passende associaties, is de naam XING kosmopolitisch, innovatief en uniek – allemaal kwaliteiten die onze community mooi weergeven.

Op het OpenBC weblog zullen regelmatig updates verschijnen rondom de nieuwe versie.


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.