Howard Rheingold over on line samenwerking

Howard Rheingold over on line samenwerking
, Upstream
@marcoderksen

Howard Rheingold (Smart Mobs) komt vandaag (maandag) naar de Mediacentrale in Groningen om tijdens het Multimedia Collaboration Event een lezing te geven over online samenwerking. De presentatie getiteld ‘Technologies of Cooperation A New Story About How Humans Get Things Done’ is van 15:00 - 16:30 uur live te volgen via internet.

Howard Rheingold is een leidend denker op het gebied van culturele, sociale en politieke implicaties van moderne communicatie-media. Het begrip virtual community is door Rheingold geintroduceerd.


Geplaatst in

DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

 • Ah, dank je Marco voor deze link.
  Ik zat met Howard en aantal andere leden van Brainstorms afgelopen vrijdag heerlijk te eten. De man is niet alleen aardig en geestig, al lang loopt hij voor op gebied van online sociaal gedrag.

  Wellicht komt hij volgend jaar als spreker naar Nextweb, maar voor diegenen die hierop niet kunnen wachten : absolute aanrader !

  geplaatst op
 • Graag gedaan!

  Ben alleen zelf niet toegekomen aan het kijken naar de presentatie; heeft iemand de presentatie wel via internet kunnen volgen?

  geplaatst op
 • Heb het nu wel kunnen zien : inspirerend.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.