Wehkamp opent erotiekwinkel op web

18 september 2006, 10:04

Wehkamp opent erotiekwinkel op webHet is inmiddels al op diverse weblogs en nieuwssites voorbij gekomen maar de stap is bijzonder genoeg om het ook hier te vermelden. Wehkamp heeft namelijk een online erotiekwinkel geopend waarmee het postorderbedrijf rechtstreeks de concurrentie aangaat met soortgelijke sites van Pabo (sinds 1999 in handen van Beate Uhse AG) en Christine le Duc (allen ook aangesloten bij Thuiswinkel.org).

Wehkamp verkoopt nu ook al seksspeeltjes maar heeft besloten een aparte site in te richten omdat ‘Wehkamp-klanten geen mailtjes verwachten inzake acties voor leuke seksspeeltjes. Evenmin zullen alle Wehkamp-klanten het waarderen als erotische artikelen prominent op de homepage staan.’ De site bevat ook een streaming video catalogus waar bezoekers tegen betaling naar meer dan 10.000 seksfilmpjes kunnen kijken.

Via: Marie-Jose

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

7 Reacties

  Eric

  Misschien moet je voor de volledigheid vermelden dat ook de Kijkshop een tijdje geleden een dergelijke shop is begonnen.


  18 september 2006 om 10:57
  Eric

  Vreemd, na de preview werd mijn link verwijderd.

  Het adres is http://www.kijkshopintiem.nl


  18 september 2006 om 10:58
  media

  Kijk, en ik maar denken dat we compleet waren. Dank voor de update Eric!

  En vwb die link in preview, die staat al een tijdje op de todo-lijst; ik hoop dat we snel met een update van marketingfacts.nl kunnen komen.


  18 september 2006 om 11:00
  mangold

  Ach, ’t heeft allemaal weinig om het lijf. 😉


  18 september 2006 om 13:26
  Talicia Camille

  Ook wij hebben een mooie webwinkel


  22 december 2012 om 13:28

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!