Danny Sullivan verlaat Search Engine Watch

29 augustus 2006, 20:03

Opmerkelijk nieuws van het searchfront waar Danny Sullivan, oprichter en drijvende kracht van het populaire Search Engine Watch, heeft aangegeven per 1 december Search Engine Watch te verlaten. Op zijn weblog schrijft hij het volgende:

(…) After ten years, I’m leaving Search Engine Watch and almost certainly leaving the Search Engine Strategies conference series as well. My contracts with their owners Incisive Media are expiring, and we’ve not been able to agree on new ones. (…)

De met name Amerikaanse zoekmachinemarketing markt reageert geschokt.

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

3 Reacties

  Dennis Sievers

  Ik wil niet zeggen dat ik geschokt ben, maar het nieuws heeft me wel verrast. Met name zijn bijdragen aan de SES edities vond ik altijd bewonderswaardig…

  Niettemin ben ik ervan overtuigd dat hij zijn waarde op het gebied van SEM, of eigenlijk de Search Marketing zoals hij het noemde, in de toekomst op een hoog peil zal houden…


  30 augustus 2006 om 07:51
  noInternet

  Ik ben zeer benieuwd waar hij zich op zal gaan richten in de nabije toekomst. De man met zijn visie op de branche zal zeker een goed plan voor de toekomst hebben.


  30 augustus 2006 om 11:08
  Remi

  Ik hoop dat de SES zonder Danny net zo interessant blijft als het was. Of zou hij een concurrerend congres beginnen dat ook de moeite waard is?


  30 augustus 2006 om 11:28

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!