Nikon D50 meest gebruikte digitale camera op Flickr

27 augustus 2006, 20:01

Nikon D50 meest gebruikte digitale camera op Flickr

Al geruime tijd ben ik fan van de fotosite Flickr.com. Bijna dagelijks upload ik foto’s gemaakt met mijn Nikon D50 of Nokia N91, naar mijn Flickr-account. En alhoewel ik nog lang niet alle mogelijkheden van Flickr ken, maak ik zo nu en dan ook gebruik van Flickr-tools die zijn ontwikkeld door derden (bekijk ook de suggesties in de reacties).

Vandaag werd ik gewezen op fd’s Flickr Toys die op basis van ca. 10,000 foto’s per dag, een overzicht bijhoudt van de meest populaire digitale camera’s op Flickr.

Over digitale camera’s gesproken, geinspireerd door o.a. Marketingfacts is Elja Trum recentelijk gestart met de weblog Photofacts. Ook leuk!

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

8 Reacties

  Shiver

  Digital Rebel en 300/350D zijn gelijk. Dus als we die cijfers optellen, komen we dan op hetzelde lijstje?


  27 augustus 2006 om 20:17
  Philippe

  Hoezo canon meer populair dan nikon modellen? Als ik ze allemaal optel (en bij canon de dubbel opgenomen typen eruit haal) kom ik voor alle nikon modellen op 3600 en voor alle canon modellen op 3300 (en dan neem ik de canon rebel met 500 stuks nog extra mee hoewel die volgens mij al in de andere canon cyfers zit, maar omdat dat niet helemaal zeker is toch maar).

  Nikon bijna 10% meer. En wat bewijst dat? Helemaal niets 😉


  28 augustus 2006 om 18:09
  Elja

  Bedankt voor je melding van Photofacts, Marco. 🙂

  Gisteren had ik je bericht al snel en kort doorgelezen en helemaal over de laatste zin heen gelezen. Over niet opletten gesproken..

  En ik me vanochtend maar afvragen hoe ik opeens aan aan zo’n 250 bezoekers op een dag kom ten opzichte van 60 gemiddeld.. 😉


  29 augustus 2006 om 04:53

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!