• Mobile
    wordt gesponsord door

Het handdoekjongetje van Axe

Het handdoekjongetje van Axe

Toen ik vandaag de feed 'Hoe leer je een man strijken?' voorbij zag komen, dacht ik eerst dat het ging om een oud product van Reveal All Ltd. Echter, het gaat hier om Towelboy, een nieuwe campagne van Lynx (Axe):
(...) I'm Towelboy, semi-naked superstar. 24 and living the dream. This blog is a master-class in the way of the Towel. So let's get it clear, right from the start... I don't do clothes. I do towel, I do extreme towel. Power to my shower! (...)
Aan alles lijkt gedacht om er een virale hit van te maken zoals een weblog met video's (uiteraard voorzien van script zodat je de video's ook op je eigen blog kunt plaatsen), een online spel (in samenwerking met w00tmedia), een manwash-locator en ander stuff (zoals backgrounds en emoticons).

De bedenkers zijn uiteraard ook Google Video en YouTube niet vergeten. Voor Katrina, Dizzy, Mia en Sophia, de vriendinnen van Towelboy, zijn zelfs MySpace-accounts aangemaakt (die overigens maar weinig andere vrienden lijken te maken). Als klap op de vuurpijl kun je ook je eigen 'manwash-video' insturen waarmee je kans maakt op een prive onderonsje met de vriendinnen van Towelboy.

Als ik het goed heb begrepen is de campagne al een tijdje terug in Zweden gelanceerd en draait het sinds vorige maand ook in de UK. Iemand enig idee of het handdoekjongetje ook nog naar Nederland komt?


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.