Nog even een stapeltje (elektronische) boeken

5 juli 2006, 09:48

Als dit weekend je vakantie begint en je hebt nog geen boeken besteld bij Bol.com of op je fietsje boeken gehaald bij de plaatselijke boekhandel, dan kun je tot 4 augustus gratis elektronische boeken downloaden voor je draagbare PC of je PDA.

Op World eBook Fair krijg je toegang tot meer dan 300.000 boeken wereldwijd, in principe auteursrechtenvrij. Het zijn niet de nieuwste boeken, maar er zitten juweeltjes bij. Er zijn zo’n 208 Nederlandstalige boeken via deze site beschikbaar.

Overigens mocht iemand nog een gratis elektronische reisgids nodig hebben voor Gran Canaria, ga dan naar www.ebook.nl/nieuwssite3 voor het Reishandboek Gran Canaria van Ronnie Rokebrand; behalve reisboeken zijn daar een paar actuele boeken beschikbaar en kinderboeken.

Jak Boumans is adviseur content strategie bij Electronic Media Reporting, een bureau actief sinds 1990 en gespecialiseerd op het gebied van content. Electronic Media Reporting kent vier werkgebieden: strategisch advies: studies: evaluatie en audits van projecten (o.a. voor de EU); publicitaire producties (nieuwsbrieven, boeken, congressen, reizen). Jak Boumans houdt een dagelijks, Engelstalig blog Buziaulane bij over de contentindustrie. Jak Boumans is ook een van de organisatoren van de multimedia contentwedstrijd Europrix.nl en de Nederlandse voorselectie van de World Summit Awards. ook is hij promotor van de Europrix Top Talent Award, een multimedia wedstrijd voor jonge producenten. Hij is tevens secretaris van de European Academy of Digital Media. Jak Boumans publiceert nationaal en internationaal. Hij publiceerde in 1986 het Online Handboek (Spectrum). Hij levert ook bijdragen aan vakstudies zoals E-Content, Technologies and Perspectives for the European Market (2004).

Categorie
Tags

4 Reacties

  boekenwurm

  nogal moeilijk boeken zoeken, elke query geeft nogal veel uitkomsten

  Is het misschien een idee om een lijstje met die pareltjes te maken?

  Even posten als iemand iets leuks vindt?


  5 juli 2006 om 13:48
  jakbou

  Het is inderdaad mopeilijk zoeken. Maar mocht je een aantal Nederlandse boeken zoeken, ga dan naar http://www.ebook.nl. Daar is het aantal gratis boeken klein. Overigens kun je daar ook betaalde boeken vinden. Maar het is een idee om een lijstje met een aantal pareltjes aan te leggen.


  5 juli 2006 om 14:28
  media

  Viel vanmorgen net iets te laat in maar heb nog net het tweede deel van het radio-interview op Radio 1 kunnen horen Jak!

  Welke rol speel jij nu in dit project want dat is me nog niet helemaal duidelijk geworden.


  6 juli 2006 om 08:33

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!