• Mobile
  wordt gesponsord door

Jeanswinkel test privacvyvriendelijke Bluetooth aktie

Jeanswinkel test privacvyvriendelijke Bluetooth aktie

Emerce: Jeanswinkel Score start vandaag in Arnhem (Marco…!) met een actie waarbij het winkelende publiek een sms-bericht ontvangen als ze hun mobiele telefoon met Bluetooth of Infrarood richten op een poster in de etalage. Op de poster staat uitgelegd dat om kans te maken op een complete outfit van Score je de Bluetooth of Infrarood functie moet inschakelen en vervolgens de telefoon moet richten op de etalage.

“In tegenstelling tot andere Bluetooth acties kunnen gebruikers zo zélf beslissen of ze wel of geen sms-bericht ontvangen,” aldus Dinto Hazel van het bedrijf Pinkeye, dat de technologie voor de actie verzorgt. Als de test succesvol is, vindt een uitrol plaats naar andere filialen van Score.

Ik ben erg benieuwd hoeveel mensen daadwerkelijk de gevraagde handelingen zullen uitvoeren.


DelenEr zijn 5 reacties op dit artikel

 • Het aardige van Score is dat ze blijkbaar wel meer met nieuwe media experimenteren. We schreven al eerder over het experiment met RSS-feed en wie de site van Score bezoekt, ziet dat ze inmiddels ook filmpjes uit Google Video plaatsen.

  Ben overigens wel benieuwd of er een visie achter deze experimenten zit of dat het vooral willekeurig testen is. Misschien toch maar eens een bezoekje brengen aan Score in Duiven ;-0

  geplaatst op
 • ... en ze hebben ook al een widget.

  geplaatst op
 • Volgende stap van Score een interactieve spijkerbroek?

  geplaatst op
 • Score in Arnhem komt weer met wat nieuws de SMSFlyer ter opening van het Musiskwartier. Arnhem the place to be om mobiele marketing te testen ;-)

  PERSBERICHT
  ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  SMSFlyer vervangt papieren flyer

  Vandaag 24-augustus-2006 zullen er voor de eerste keer in de binnenstad van Arnhem geen papieren flyers worden uitgedeeld, maar een flyer in de vorm van een sms

  ARNHEM, 20060824 -- Tijdens de opening van het Musiskwartier in Arnhem zal een promotieteam i.p.v. papieren flyers een flyer uitdelen in de vorm van een sms naar de mobiele telefoons van geïnteresseerden. Promotiedames ingehuurd door Score retail B.V. zullen de gehele dag op deze manier flyers uitdelen om hun nieuwe Score filiaal te promoten. In de SMSFlyer wordt de ontvanger niet alleen aangemoedigd om het filiaal te bezoeken, maar maakt hij ook kans om een gehele outfit te winnen.

  Het uitdelen van flyers en folders wordt door steeds meer gemeenten aan banden gelegd om rommel op straat in te dammen. Voor gelegenheden variërend van detailhandel, horeca en concerten eindigen deze op straat. Met deze sms-dienst worden mogelijke klanten niet alleen op een effectieve en eigentijdse manier benaderd , maar wordt er ook een praktische database van mobiele nummers aangelegd van geïnteresseerden.

  De dienst SMSFlyer is een uniek mobile marketing concept die het mogelijk maakt om promotieteams uit te rusten met een Marketeye.

  De Marketeye is een gepatenteerde technologie die bestaat uit een intelligente combinatie van Infrarood en Bluetooth gekoppeld aan een sms service. Geïnteresseerden kunnen hun Bluetooth of Infrarood activeren en deze vervolgens bij de Marketeye van de promotor houden. Na enkele seconden wordt de SMSFlyer ontvangen.

  De SMSFlyer is een initiatief van het mobile marketingbureau Pinkeye, die eerder dit jaar soortgelijke acties met Orange, MTV en Score heeft gelanceerd.

  Door het inzetten van de SMSFlyer kunnen organisatoren van evenementen, danceparty's, horecagelegenheden en gemeenten anders dan bij papieren flyers, waste in de binnenstad minimaliseren.

  Voor meer info kunt u contact opnemen met Dhr.Hazel marketing & sales directeur Deze is te bereiken onder het nummer 026 3892048 .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)

  ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  geplaatst op
 • Moet nog steeds eens een keer op bezoek bij Score; zitten tenslotte ook met hun kantoor hier op de hoek!

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.