Platform Internetbureaus Nederland (PIBN) wijzigt bestuur

17 mei 2006, 12:58

Het in juni 2002 opgerichte Platform Internetbureaus Nederland (PIBN) maakt vandaag bekend dat zij de bezetting van haar bestuur wijzigt. Patrick van Aalst, directeur Macaw, geeft na vier jaar het stokje over aan Oscar van Veen, directeur Mangrove en sinds de oprichting lid van PIBN. Het bestuur wordt verder gevormd door Jann de Waal (Info.nl) en Jurgen Overweg (Evident Interactive), beide initiatiefnemer en betrokken bij de oprichting van het platform.

Het PIBN is een collectief overlegorgaan dat is opgezet voor en door directies van Nederlandse internetbureaus met als belangrijkste doelstelling gezamenlijk zorg te dragen voor een professionele en transparante internetbranche. Periodiek informeel overleg vormt de basis van het netwerk, aangevuld met activiteiten gericht op standaardisering en kennisontwikkeling binnen het vakgebied.

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!