• Mobile
  wordt gesponsord door

Relatiebemiddeling-spots

Relatiebemiddeling-spots

Terwijl de ontwikkelingen op digitaal gebied elkaar in een toenemend rap tempo opvolgen, heb ik de indruk dat het ‘retro’-gevoel evenredig aan populariteit wint. Van de bekende ‘Rubiks Kubus’ tot de Q20, en van de Atari-spellen tot ‘Ken & Barbie’. Ze lijken allemaal terug van weggeweest.

In het tv-programma ‘Beauty & de Nerd’ (RTL5) zit bijvoorbeeld een nerdie-deelnemer, die een door-elkaar-gehusselde-kubus binnen no-time kan oplossen. En dat zonder te kijken, alsof het de normaalste zaak van de wereld is. De reden voor deelname aan het programma is overigens om uberhaupt enig sociaal gedrag richting het andere geslacht aan te leren, wat voor de meeste van hen (tot nu toe) geheel vreemd is.

Axe speelt met een drietal (user-generated?) spots leuk in op het ‘retro-nerd’-gevoel door de bovengenoemde ‘iconen’  erin te verwerken. Een aanrader voor de ‘eeuwige’ vrijgezel. (De overige twee spots ‘Geld-knikkeren’ en ‘Ken & Barbie’ staan op de volgende pagina.)

AXE: ‘Geld-knikkeren’

 

AXE: ‘Ken & Barbie’


DelenEr zijn 4 reacties op dit artikel

 • En aanstaande zondag begint Boer zoekt vrouw weer!

  http://boerzoektvrouw.kro.nl/

  geplaatst op
 • @robert: dat is fijn, maar....wat heeft dat te maken met dit artikel?

  geplaatst op
 • @ronald

  Ik zie toch duidelijke 'relatiebemiddeling 'in de titel staan. En Boer zoekt vrouw is een programma die boeren helpt om een nieuwe partner te krijgen en ze gebruiken er ook spots voor.

  geplaatst op
 • @robert: dat is opzich inderdaad waar.;-)

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.