Kluwer opent aanval op Zibb

2 mei 2006, 08:02

Afgelopen week schreef Planet dat uitgeverij Kluwer onder de naam Plein+ de krachten bundelt met de sponsors Postbank, ArboNed en Centraal Beheer Achmea in een portaal voor het midden- en kleinbedrijf. Op dat moment was de website van Plein+ nog niet beschikbaar. Inmiddels staat de site online en kan ik niet anders dan concluderen dat het een saaie kennisbank is waarvan ik me afvraag welke ondernemer daar nu op zit te wachten. Of vergis ik me wellicht?

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

4 Reacties

  Tinus

  Wel, dat is volgens mij precies wat ze willen zijn.. Dé kennisbank. En niet voor het MKB, maar wel voor de MKB adviseur. Dit is dus helemaal geen aanval op Zibb!


  2 mei 2006 om 09:17
  media

  Dank voor de aanvullende nuancering Tinus, ik begreep eerlijk gezegd de titel van Planet ook al niet helemaal toen ik de site bekeek.


  2 mei 2006 om 09:21
  Gé Konings

  Wat Planet schrijft over het nieuwe kennisportaal Pleinplus.nl is ongenuanceerd. De website is gericht op de MKB-adviseur en niet op de ondernemer. Naast signalering is Pleinplus vooral bedoeld als verdieping op de talrijke aandachtsgebieden van de MKB-adviseur. Het is dus allerminst een aanval op Zibb of een ander ondernemersportaal aangezien deze websites uitgaan van bredere formules. Kortom, voor informatie over de laatste BMW surf je naar Zibb, voor een goed advies aan de MKB-er ga je naar Pleinplus.


  2 mei 2006 om 09:22
  Frank

  Jammer, ik mis ook een rss functie! Lijkt me vreemd voor een nieuwe site niet?


  2 mei 2006 om 10:50

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!