Je bekijkt een artikel van BBP
partner

18 topsprekers maken van jou een efficiëntere content marketeer! #ADV

BBP
23 oktober 2015, 12:00

Maximaal ROI halen uit contentmarketing, doe jij het? Grote kans van niet! Daarom komen op 4 november 18 topsprekers praten over welke content aansluit bij bepaalde doelen en daarmee voor de beste ROI zorgen. Zo weet je na het bezoeken van het Content Marketing Congres in De Fabrique in Utrecht hoe jouw content ook enorm effectief wordt.

Vanuit Marketingfacts mogen we voor dit bijzondere event €100,- korting geven. Hiervoor gebruik je de code “Content3MF“. Meld je daarom nu snel aan!

Wij zijn een onafhankelijk B2B-mediabedrijf en al ruim 10 jaar gespecialiseerd in het bieden van relevante vakinformatie. Via crossmediale platforms richten wij ons op ondernemers en professionals in de Nederlandse marketingsector, de e-commerce sector en in customer contact centers. Daarnaast is BBP Media internationaal actief als informatieleverancier in de e-commerce markt. Inmiddels heeft de organisatie met een leidend global congres en een drietalige website een aanzienlijke internationale positie opgebouwd. Samenwerking met branchepartijen zoals verenigingen en associaties, is een kerncompetentie van BBP Media.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!