Je bekijkt een artikel van Spotler
partner

10 voorbeelden van welkomstmails #ADV

6 oktober 2014, 08:05

In dit document geven we 10 voorbeelden van welkomstmails uit verschillende e-mail marketingcampagnes van organisaties zoals Vodafone, HEMA en DELL. Inspirerend voor uw eigen e-mail nieuwsbrief!

Download het gratis white paper

 

10 voorbeelden van welkomstmails

31 procent van de organisaties die e-mail marketing inzet, verstuurt geen welkomstmail. Dat blijkt uit onderzoek van MarketingSherpa. Zonde, want er valt veel te bereiken met die allereerste e-mail. Met de welkomstmail kunt u namelijk een hele belangrijke eerste indruk achterlaten bij de ontvanger.

De welkomstmail: een eerste kennismaking

Het is de eerste kennismaking met uw organisatie en geeft houvast voor de ontvanger. Wie zijn jullie? Wat bieden jullie? Hoe kan ik ermee aan de slag? Waar zijn jullie te vinden?

Download de 10 voorbeelden

In dit document gaan we dieper in op 10 voorbeelden van welkomstmails uit verschillende e-mail marketingcampagnes verschillende (retail)organisaties. Per voorbeeld bespreken we belangrijke elementen zoals design, copy en call to action om zo handvatten te geven voor het optimaliseren van uw eigen welkomstmail.

Download het gratis white paper

 

Spotler NL ontwikkelt en levert verschillende SaaS-oplossingen. Met Spotler komen klanten snel en gemakkelijk met hun eigen publiek in contact. De innovatieve marketingtechnologie van Spotler stelt klanten in staat om gepersonaliseerde ervaringen te bieden in elke fase van de klantreis. Spotler levert hiervoor niet alleen de software, maar ook de services die nodig zijn om dit succes mogelijk te maken. Ruim 5.000 gebruikers zijn met Spotler NL relevant voor hun doelgroepen.

Categorie

1 Reactie

    Yoeri

    Waar is dit document te downloaden? Vind het erg onduidelijk


    6 oktober 2014 om 11:25

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!